Izvor: NoviMagazin.rs, 11.Maj.2020, 12:44

Lider vojnog sindikata tvrdi da nije rekao da su loše instalacije uzrok požara

Predsednik sindikata "Sloga" zaposlenih u Ministarstvu odbrane i Vojsci Srbije Dejan Pavlović negirao je danas da je medijima izjavio da je do požara u bungalovu u Surčinu u kojem živi najverovatnije došlo zbog loše instalacije na rasveti koja se nalazi pored tog smeštaja.

"Najodgovornije, pod moralnom i krivičnom odgovornošću izjavljujem da ja - Dejan Pavlović to vatrogascima nisam rekao i da takvo >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << pisanje tabloida vidim kao nečiji pokušaj da se istina o tome ko je zapalio kuću nikada ne otkrije, već da se ja kao predsednik sindikata i podoficir Vojske Srbije moralno oblatim", naveo je Pavlović u pisanoj izjavi.

Pavloviću je bungalov u Surčinu izgorio oko 1.45, u noći između subote i nedelje, a pojedini tabloidi naveli su da je on rekao vatrogascima da je do požara najverovatnije došlo zbog loše instalacije na rasveti koja se nalazi pored bungalova.

"Zahtevam da gore navedeni tabloidi demantuju napisano, ili ću biti prinuđen da svoj ugled branim preko nadležnih sudova", rekao je on.

Udruženi sindikati Srbije "Sloga" osudili su medijski tretman svog kolege i upitali kome je u interesu da bezobzirno blati život čoveka koji je u par minuta požara izgubio sve.

"Podsećamo da je Ministarstvo odbrane juče zatražilo da se svi uzdrže od nagađanja o uzroku požara dok je istraga u toku, međutim, to je očigledno samo floskula, budući da se uzrok požara već utvrdio od strane stručnjaka iz režimskih tabloida i njihovih po običaju 'neimenovanih izvora'", dodaje se.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lider vojnog sindikata tvrdi da nije rekao da su loše instalacije uzrok požara

Izvor: Beta, 11.Maj.2020

Predsednik sindikata "Sloga" zaposlenih u Ministarstvu odbrane i Vojsci Srbije Dejan Pavlović negirao je danas da je medijima izjavio da je do požara u bungalovu u Surčinu u kojem živi najverovatnije došlo zbog loše instalacije na rasveti koja se nalazi pored tog smeštaja."Najodgovornije, pod...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.