Izvor: Press, 10.Sep.2015, 11:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izmene u saobraćaju u petak i subotu zbog promocije oficira

Zbog svečanosti promocije najmlađih oficira Vojske Srbije, u petak i subotu će u centru Beograda biti izmenjen režim saobraćaja.
Foto:Tanjug
Režim saobraćaja će biti izmenjen u petak, od 19.30 do 22.30 sati, a u subotu od 16.30 do 20.30 sati.
Kako se navodi u saopštenju Vojske Srbije, za saobraćaj će biti zatvoren >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Trg Nikole Pašića do Terazija, Dečanska, od raskrsnice sa Nušićevom do Trga Nikole Pašića i Takovska, od ugla sa Kosovskom ulicom do Bulevara kralja Aleksandra.
Takdoje, biće zatvoren Bulevar kralja Aleksandra od Trga Nikole Pašića do Resavske i ulica Kneza Miloša od Bulevara kralja Aleksandra do raskrsnice sa ulicom Kralja Milana.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Sudar kamiona i autobusa, povređeno 20 putnika

Izvor: Mondo, 10.Sep.2015

Na Pančevačkom putu, na autobuskom stajalištu Janko Lisjak, danas oko 14:05 teretno vozilo naletelo je na autobus na liniji 108 i pritom je povređeno više od 20 putnika...Foto: MONDO..Kako je Tanjugu rečeno u Birou MUP-a i Urgentnom centru, neki putnici su se naknadno javljali, a Urgentni centar...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.