PROMOCIJA OFICIRA VOJSKE SRBIJE: U subotu ove ulice će biti zatvorene za saobraćaj

Izvor: Kurir, 10.Sep.2015, 10:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PROMOCIJA OFICIRA VOJSKE SRBIJE: U subotu ove ulice će biti zatvorene za saobraćaj

Za saobraćaj će biti zatvoren Trg Nikole Pašića do Terazija, Dečanska,Takovska, od ugla sa Kosovskom ulicom do Bulevara kralja Aleksandra. Bulevar kralja Aleksandra od Trga Nikole Pašića do Resavske i Kneza Miloša od Bulevara kralja Aleksandra do raskrsnice sa ulicom Kralja Milana

BEOGRAD - Zbog svečanosti promocije najmlađih oficira Vojske Srbije, u petak i subotu će u centru Beograda biti izmenjen režim >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << saobraćaja.

Režim saobraćaja će biti izmenjen u petak, od 19.30 do 22.30 sati, a u subotu od 16.30 do 20.30 sati.

Kako se navodi u saopštenju Vojske Srbije, za saobraćaj će biti zatvoren Trg Nikole Pašića do Terazija, Dečanska, od raskrsnice sa Nušićevom do Trga Nikole Pašića i Takovska, od ugla sa Kosovskom ulicom do Bulevara kralja Aleksandra.

Takođe, biće zatvoren Bulevar kralja Aleksandra od Trga Nikole Pašića do Resavske i ulica Kneza Miloša od Bulevara kralja Aleksandra do raskrsnice sa ulicom Kralja Milana.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Izmene u saobraćaju u petak i subotu zbog promocije oficira

Izvor: RTS, 10.Sep.2015

Zbog svečanosti promocije najmlađih oficira Vojske Srbije, u petak i subotu će u centru Beograda biti izmenjen režim saobraćaja. . Režim saobraćaja će biti izmenjen u petak, od 19.30 do 22.30 sati, a u subotu od 16.30...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.