Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Maj.2008, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vlada o energetskom sporazumu u četvrtak - treći put

BEOGRAD - Portparol DSS Andreja Mladenović najavio je danas da će premijer Srbije Vojislav Koštunica u četvrtak treći put na dnevni red sednice Vlade staviti izjašnjavanje o Predlogu zakona za potvrđivanje energetskog sporazuma sa Ruskom federacijom.

On je na konferenciji za novinare rekao da u koaliciji DSS-NS očekuju da sporazum ovoga puta bude prihvaćen.

Mladenović je istakao da >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je na neophodnost usvajanja sporazuma ukazao i predsednik Rusije Vladimir Putin u pismu podrške upućenom premijeru Koštunici.

Koliko je taj sporazum važan govorio je koordinator ekonomskog tima DSS Nenad Popović koji je istakao da je to "najbolji ekonomski ugovor koji bi je Srbija potpisala u poslednjih 30 do 40 godina".

Prema njegovim rečima, sporazum će doneti dva miliona dolara investicija i 50 do 100 hiljada novih radnih mesta, a zahvaljujući njemu skočiće investicioni rejting Srbije i biće najveći u regionu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.