Izvor: B92, 21.Mar.2008, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LDP spreman za saradnju sa DS

Beograd -- Čedomir Jovanović poručio je danas da je LDP spremna za saradnju sa Demokratskom strankom u budućoj vladi.

Lider Liberalno demokratske partije kazao je da je uslov za saradnju da buduća vlada ne bude povezana sa principima na kojima je formirana prethodna vlada. Jovanović je na konferenciji za novinare rekao da principi na kojima je formirana prethodna vlada predstavljaju "principe Vojislava >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Koštunice" i da LDP neće podržati "koncept koji je upropastio zemlju".

On je rekao da se LDP zalaže za punu evropsku integraciju Srbije i da to ne znači da "dižemo ruke od Kosova i Metohije, već da ne želimo da se Srbi na Kosovu žrtvuju radi propale politike iza koje stoji Koštunica".

Jovanović je ocenio i da će LDP imati presudan uticaj na rad buduće Vlade Srbije, koja mora biti reformska kako bi se Srbija vratila na put vlade koju je predvodio Zoran Đinđić.

Lider LDP je kazao i da ta stranka traži podršku građana za svoje programske ciljeve i da sa puno optimizma dočekuje izbore 11. maja na koje izlazi sa sloganom "Šire i dalje".

On je naveo da se LDP zalaže i za reformu socijalne i zdravstvene politike, ali i ozbiljne promene u spoljnoj politici koja ne sme biti onakva kakva je bila poslednjih meseci, a posebno proteklih nekoliko sedmica.

Jovanović prezentovao imovinu

Lider Liberalno-demokratske partije Čedomir Jovanović rekao je da u Srbiji ne poseduje nekretnine.

On je naveo da sa suprugom i dvoje dece živi u stanu koji pripada roditeljima njegove žene.

Jovanović je dodao da je od majke nasledio nekretninu u Bosni i Hercegovini i da sa suprugom ima ušteđevinu od 45.000 evra, kao i da planiraju da kupe stan.

On je naveo da nema udela u bilo kojoj kompaniji.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.