Koštunica o sporazumu sa Rusijom: Vlada mora da potpiše

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Dec.2008, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koštunica o sporazumu sa Rusijom: Vlada mora da potpiše

BEOGRAD - Predsednik Demokratske stranke Srbije (DSS) Vojislav Koštunica ocenio je danas da Vlada Srbije mora odmah da potpiše energetski sporazum sa Rusijom jer je on, ratifikacijom u Skupštini, "postao važeći zakon u domaćem pravnom poretku".

"Nedopustivo je da se uopšte vodi polemika da li će vlada sprovoditi zakon koji je usvojila Skupština. Vlada mora odmah da sprovede zakon >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i realizuje energetski sporazum i time zaustavi agoniju i srljanje zemlje u bezakonje i uništavanje ekonomije", navodi se u izjavi Koštunice dostavljenoj agenciji Beta.

Koštunica je dodao da energetski sporazum sa Rusijom "ima ogroman značaj za srpsku privredu" i da je zbog toga u Skupštini Srbije bilo ostvareno nacionalno jedinstvo kada je za taj zakon glasalo više od 200 poslanika.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DSS: Realizovati sporazum s Rusima

Izvor: B92, 13.Dec.2008

Beograd -- Lider DSS-a Vojislav Koštunica smatra da treba realizovati ugovore koji proističu iz energetskog sporazuma sa Rusijom, jer je on značajan za srpsku privredu... Koštunica je u izjavi dostavljenoj Tanjugu podsetio da je, posle ratifikacije u Skupštini Srbije, energetski spoprazum postao...

Nastavak na B92...

Koštunica: Vlada mora da potpiše sporazum sa Rusijom

Izvor: Kurir, 13.Dec.2008

BEOGRAD, 13. decembra 2008. (Beta) - Predsednik Demokratske stranke Srbije (DŠ) Vojislav Koštunica ocenio je danas da Vlada Srbije mora odmah da potpiše energetski sporazum sa Rusijom jer je on, ratifikacijom u Skupštini, "postao važeći zakon u domaćem pravnom poretku". "Nedopustivo je da se uopšte...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.