Koštunica: Vlada nesposobna da izađe iz krize

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Apr.2009, 14:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koštunica: Vlada nesposobna da izađe iz krize

BEOGRAD - Predsednik Demokratske stranke Srbije (DSS) Vojislav Koštunica ocenio je da Vlada Srbije više nije sposobna da raspozna realnost i težinu ekonomskih problema sa kojima se narod suočava zbog politike koja je zasnovana na obmanama i lažnim obećanjima.

"Pošto se ni ovaj rebalans budžeta ne zasniva na realnoj ekonomskoj politici koja bi pokrenula srpsku privredu, to znači da vlast gura >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << zemlju u pravu ekonomsku katastrofu", naveo je Koštunica u izjavi dostavljenoj agenciji Beta.

On je ocenio da se "Srbija nalazi u teškoj krizi koja može da ima nesagledive posledice za većinu naroda, a da Vlada Srbije predloženim rebalansom budžeta ponovo dokazuje da je sve što radi pogrešno i osuđeno na neuspeh".

"Sadašnja vlast je toliko obmanjivala i lagala narod da više nema ni najmanji autoritet i veoma brzo će se pokazati da je i ovaj rebalans bio potpuni promašaj i da se kriza samo povećava", ocenio je Koštunica.

Predsednik DSS je naveo da je zato neophodno da Srbija što pre dobije novu i sposobnu vladu koja će, polazeći od realnosti a ne od obmana i laži uspostaviti realnu nacionalnu ekonomsku politiku za spas srpske privrede.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Vlada nesposobna da izađe iz krize

Izvor: Kurir, 26.Apr.2009, 09:37

BEOGRAD - Predsednik Demokratske stranke Srbije Vojislav Koštunica ocenio je juče da Vlada Srbije više nije sposobna da raspozna realnost i težinu ekonomskih problema sa kojima se narod suočava zbog politike koja je zasnovana na obmanama i lažnim obećanjima. - Pošto se ni ovaj rebalans budžeta...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.