Izveštaj Martija udarac za Kosovo

Izvor: S media, 26.Jan.2011, 17:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izveštaj Martija udarac za Kosovo

Predsednik Demokratske stranke Srbije (DŠ) Vojislav Koštunica ocenio je danas da je izveštaj Dika Martija "razoran udarac za lažnu državu Kosovo", kao i da ima "neprocenjivi značaj za dugoročnu borbu Srbije da sačuva Kosovo i Metohiju.

"Nikada u istoriji se nije dogodilo da jedna država nastane na tako mračnom zločinu kao što je ubijanje nevinih ljudi da bi se prodavali delovi ljudskog tela >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << i nezamislivo je da takva kvazidržavna tvorevina može biti održiva i postati regularna i normalna država", navodi se u izjavi Koštunice dostavljenoj agenciji Beta.

Predsednik D S S je izrazio uverenje da će otkrivanje istine o zločinu "koji stoji u temelju lažne države Kosovo sprečiti nova priznanja nezavisnosti Kosova, što će značiti da nije uspeo pokušaj da se na brzinu i preko noći otme Kosovo od Srbije, uz kršenje Povelje UN i osnovnih principa medjunarodnog prava".

Vukčević razgovarao sa tužiteljkom Euleksa

Promena stava medjunarodne zajednice?

"Borba za Kosovo se nastavlja i treba odati veliko priznanje Diku Martiju što je u ovom važnom trenutku otkrio istinu o pravoj prirodi albanskog secesionizma. Istina uvek daje snažan podstrek da se istraje u odbrani pravih vrednosti i ovo je podstrek za srpski narod da istraje u odbrani Srbije", naveo je Koštunica.

Parlamentarna skupština SE usvojila je juče rezoluciju Dika Martija kojom se medjunarodna zajednica i vlasti u Beogradu, Prištini i Tirani pozivaju da preduzmu mere kako bi se rasvetlila trgovina ljudskim organima i drugi zločini tokom i posle sukoba na Kosovu.

Za rezoluciju je glasalo 169 poslanika, a protiv je bilo osam.

(Beta)

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Koštunica: Istina u pravom trenutku

Izvor: RTS, 26.Jan.2011

Izveštaj o trgovini ljudskim organima je razoran udarac za lažnu državu Kosovo, rekao je Vojislav Koštunica. Diku Martiju treba odati veliko priznanje, što je u ovom važnom trenutku otkrio istinu o pravoj prirodi albanskog secesionizma, smatra predsednik DSS-a...Predsednik Demokratske stranke Srbije...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.