dr Vojislav Šešelj o Zoranu Đinđiću

Izvor: Vostok.rs, 12.Mar.2015, 17:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

dr Vojislav Šešelj o Zoranu Đinđiću

12.03.2015. -

Aktuelni režim danas obeležava smrt mafijaškog i izdajničkog premijera Zorana Đinđića, a nipodaštava herojsku borbu Slobodana Miloševića u Haškom tribunalu za interese srpskog naroda, rekao je dr Vojislav Šešelj na današnjoj konferenciji za novinare, ukazujući na apsurdnu i paradoksalnu situaciju na srpskoj političkoj sceni.

„Ovaj režim i njegovi čelnici, koji su se zajedno sa mnom radovali kad smo čuli da je Đinđić mrtav, sad mu >> Pročitaj celu vest na sajtu Vostok.rs << odaju poštovanje. Aleksandar Vučić je pre devet godina, ispraćajući Slobodana Miloševića, držao izvanredan govor u moje ime, a sad odaje počast i polaže venac Đinđiću,“ izjavio je prof. dr Vojislav Šešelj.

Srpska radikalna stranka smatra da će istorija suditi o svim događajima devedesetih godina, ali da su nesporne činjenice da ovaj režim, kao i prethodni, na sve načine pokušava da falsifikuje istoriju i od izdajnika i kriminalca Zorana Đinđića pravi idola za generacije koje dolaze, a sa druge strane kleveta haškog heroja Slobodana Miloševića, navodi se u saopštenju Srpske radikalne stranke.




Nastavak na Vostok.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.