Izvor: B92, 22.Jun.2008, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Šešelj neće prihvatiti branioca"

Beograd -- Generalni sekretar SRS-a Aleksandar Vučić rekao da se očekuje odluka Tribunala o nametanju branioca Vojislavu Šešelju, "sa čime se lider radikala nikada neće složiti".

Vučić je rekao da tužilaštvo Tribunala preti Šešelju nametanjem branioca, ali lider radikala nikada neće na to pristati. "Nadam se da postoji neko razuman ko će to sprečiti u suprotnom videćemo kakvi će biti postupci Vojislava Šešelja", rekao je on.

On je kazao da >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << bi nametanje branioca predstavljalo "napad na fizičku bezbednost Vojislava Šešelja".

"Tužilaštvo ovaj proces može da privede kraju jedino na taj način da Šešelja liši života i prava na odbranu", rekao je Vučić.

On je poručio da će se lider radikala svim sredstvima boriti za ostvarenje svojih elementarnih ljudskih prava.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.