Šešelj: Dolazim u Hrvatsku naoružan i na tenku

Izvor: Vesti-online.com, 02.Apr.2015, 17:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šešelj: Dolazim u Hrvatsku naoružan i na tenku

Lider radikala Vojislav Šešelj je, u intervjuu za sarajevski nedeljnik "Dani" izjavio da će doći u Hrvatsku "naoružan i na tenku". On je ponovio da nema nameru da se vrati u Ševeningen, bez obzira na odluku Žalbenog veća Haškog tribunala.

- Tamo u Hrvatskuću jednog dana otići naoružan, na tenku. Da oslobodim Republiku srpsku Krajinu - rekao je Šešelj.

Šešelj je rekao da mu je stalni cilj da provocira javnost u Hrvatskoj, i dodaje da je zadovoljan >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << učincima koje time postigao. On tvrdi kako je time direktno uticao na ishod nedavnih predsedničkih izbora u Hrvatskoj.

- Tokom poslednje predsedničke kampanje Ivu Josipovića sam, recimo, hvalio iz petnih žila zbog čega je i izgubio - rekao je Šešelj.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.