SRPSKA POLITIČKA SCENA

Izvor: Kurir, 16.Jan.2012, 08:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SRPSKA POLITIČKA SCENA

SPO: Ostavka zbog Preokreta BEOGRAD - Grupa nezadovoljnih članova SPO juče je ponovila zahtev da predsednik SPO Vuk Drašković podnese „neopozivu ostavku“. U saopštenju predsednika SPO Vračar, Voždovac, Rakovica i Mladenovac i troje opštinskih odbornika SPO na teritoriji Beograda kaže se da Drašković treba da podnese ostavku „zbog grubog kršenja Programa i Statuta SPO“.

SPO: Ostavka zbog Preokreta

BEOGRAD - Grupa nezadovoljnih članova SPO juče >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << je ponovila zahtev da predsednik SPO Vuk Drašković podnese „neopozivu ostavku“. U saopštenju predsednika SPO Vračar, Voždovac, Rakovica i Mladenovac i troje opštinskih odbornika SPO na teritoriji Beograda kaže se da Drašković treba da podnese ostavku „zbog grubog kršenja Programa i Statuta SPO“.

Vjerica Radeta: Šešelj se vraća u pritvor

BEOGRAD - Lider SRS Vojislav Šešelj oseća se bolje i očekuje da će danas biti vraćen iz bolnice u pritvorsku jedinicu Haga, izjavila je funkcionerka SRS Vjerica Radeta.

- Predsednik SRS je još u bolnici Haškog tribunala, gde je iz lajdenske bolnice prebačen u petak. Šešelj se sada oseća bolje - kazala je Radeta.

Piter Fejt: Ne blokirajte puteve

PRIŠTINA - Šef Međunarodne civilne kancelarije Piter Fejt pozvao je pokret Samoopredeljenje da ne koristi blokadu puteva za političke ciljeve.

- Žao mi je zbog protesta i sile koja je upotrebljena. Žao mi je povređenih građana i policajaca, ali i zbog štete nanete od protesta. Samoopredeljenje ima otvorene sve mogućnosti i forme da se suprotstavlja politici Vlade. Protest nije najbolji način za ostvarivanje politike - rekao je Fejt.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.