Radikali čekaju Šešelja

Izvor: RTS, 09.Mar.2011, 18:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radikali čekaju Šešelja

Zamenik šefa poslaničke grupe SRS-a Aleksandar Martinović rekao da se nada da su tačne informacije da će se Vojislav Šešelj za oko dva meseca vratiti u Srbiju. Povratak lidera radikala značiće mnogo za Srbiju, ocenio Martinović.

Povodom spekulacija da bi lider radikala Vojislav Šešelj mogao ubrzo da se naće na slobodi, zamenik šefa poslaničke grupe Srpske radikalne stranke Aleksandar Martinović rekao je da se nada da su te informacije tačne i da će >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << se Šešelj za oko dva meseca vratiti u Srbiju.

Predsednica Fonda za humanitarno pravo Nataša Kandić izjavila je za Blic da će Šešelj biti pušten iz pritvora Tribunala u Hagu vrlo brzo, za mesec-dva.

Martinović je novinarima u Skupštini Srbije rekao da se nada da su te informacije Nataše Kandić relevantne, jer, kako je rekao, ona je "glasnogovornik haškog Tribunala".

Prema njegovim rečima, povratak Šešelja "značiće mnogo za Srbiju, jer je on lider sa ogromnim autoritetom i harizmom koja je još veća nakon njegove briljantne odbrane u Hagu".

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.