LSV: Zabraniti SRS

Izvor: Glas javnosti, Beta, 01.Jul.2010, 07:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LSV: Zabraniti SRS

NOVI SAD - Liga socijaldemokrata Vojvodine zatražiće zabranu rada Srpskoj radikalnoj stranci ako se pokaže da je postojala namera da se izvrši atentat na lidera Srpske napredne stranke Tomislava Nikolića i ako istraga utvrdi da iza toga stoji predsednik SRS Vojislav Šešelj!

LSV je u saopštenju za javnost podsetila da od 2000. godine traži zabranu SRS, a ukoliko se pokaže da ta stranka zaista stoji iza planiranog atentata na Nikolića, onda traži da joj se dalji >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << rad, "kao terorističkoj organizaciji zabrani".

"Obračuni sa neistomišljenicima, uključujući i pretnje fizičkom likvidacijom su nedopustivi u modernom društvu. Država treba da konačno, na najjasniji način i najoštrije pokaže da više nema prostora za to, te da Srbija više nije zemlja u kojoj se politički obračuni završavaju fizičkom likvidacijom", navodi se u saopštenju.
Pogledaj vesti o: Tomislav Nikolić

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.