Izvor: Story, 17.Sep.2014, 18:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

​Ovako je Vlada Stanojević iznenadio verenicu (FOTO)

Voditelj koji mami ženske uzdahe, nedavno je doneo odluku da se skrasi sa svojom izabranicom, sa kojom kako prime\'ujemo ljubav cveta.

Naime, voditelj Vlada Stanojević nedavno je verio svoju dugogodišnju devojku Anu Mariju Žujović, a da je njihova ljubav u punom jeku podsećaju nas čestim fotografijama na društvenim mrežama.

Tako je i danas Ana Marija na svom Instagram profilu >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << pokazala kako je njeno jutro počinje uz iznenađenje koje joj je priredio verenik.

- Kad te iznenadi onim što najviše voliš... Crvena ruža, najlepši i najomiljeniji cvet! Moje jutro počinje ovako - napisala je Ana uz fotografiju na kojoj je tagovala Vladu.

Ubrzo je i Vlada ostavio svoj komentar u obliku srca, i ovaj put još jednom pokazali svoju ljubav i zajedničku sreću.

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.