ZVEZDA SE POJAČAVA: Ruiz čeka vizu, stiže i Kanga

Izvor: Večernje novosti, 23.Jun.2016, 21:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZVEZDA SE POJAČAVA: Ruiz čeka vizu, stiže i Kanga

Džon Ruiz praktično bi mogao da se vodi kao novi igrač Crvene zvezde. Od potpisa 22-godišnjeg Kostarikanca deli dobijanje vize za ulazak u Srbiju i lekarski pregledi DžON Ruiz praktično bi mogao da se vodi kao novi igrač Crvene zvezde. Od potpisa 22-godišnjeg Kostarikanca deli dobijanje vize za ulazak u Srbiju i lekarski pregledi. >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << U Zvezdi ga očekuju što pre, možda i u petak. Gelor Kanga bi bio šlag na tortu. Vezista Rostova je načelno ugovorio svoj dolazak na stadion "Rajko Mitić" i trebalo bi da stigne u ponedeljak. Time bi Zvezda završila formiranje ekipe, čekao bi se samo Milan Mitrović, štoper Mersina.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

ZAVRŠEN POSAO: Koji biste od ova dva tima Zvezde voleli da vidite na terenu u prvoj zvaničnoj utakmici? (ANKETA)

Izvor: HotSport.rs, 24.Jun.2016, 00:18

Crvena zvezda bi do ponedeljak trebalo da završi renoviranje tima koji će napasti Ligu šampiona, a evo i kako bi moglo da izgleda startnih 11…. . Još dva pojačanja i to je to. Crvena zvezda bi u narednih pet dana mogla da završi posao kada je reč o novajlijama. Očekuje se da u petak ugovor...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.