Ruiz je ZVEZDIN! Čeka se samo viza!

Izvor: MozzartSport.com, 23.Jun.2016, 21:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ruiz je ZVEZDIN! Čeka se samo viza!

Gelor Kanga najverovatnije u ponedeljak stiže u Beograd

Kao španska sapunica traje priča oko Zvezdinih potencijalnih pojačanja, Džona Ruiza i Gelora Kange. Tandem ofanzivnih vezista je praktično dogovorio uslove saradnje sa crveno-belima, ali nikako da se pojave u Beogradu i obave formalnosti.

Međutim, navijači Crvene zvezde ne treba da brinu. Večernje Novosti pišu da je Kosatrikanac >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Džon Ruiz praktično sa obe noge na Marakani. Odnosno da ga od Zvezdinog dresa dele samo formalnosti i dobijanje srpske vize. Kostarikanac se krajem prošle sedmice sastao u Parizu sa generalnim direktorom Crvene zvezde Zvezdanom Terzićem i praktično mu pružio ruku...

Ruiz bi možda mogao da se pojavi u Beogradu u petak, dok je situacija sa Gelorom Kangom takođe povoljna. Vezista Rostova, inače velika želja stručnog štaba, bi najkasnije u ponedeljak trebalo da zaduži opremu Crvene zvezde. Odnosno, plan je da sa ostatkom ekipe putuje na bazični deo priprema u Terme Čatež.

Dolaskom dvojice igrača Zvezda bi u dobroj meri zatvorila prelazni rok. Fokusirala bi se na dovođenje štopera Mitrovića koji još nije raskinuo ugovor sa Mersinom.

(Foto Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

ZVEZDA SE POJAČAVA: Ruiz čeka vizu, stiže i Kanga

Izvor: Večernje novosti, 23.Jun.2016

Džon Ruiz praktično bi mogao da se vodi kao novi igrač Crvene zvezde. Od potpisa 22-godišnjeg Kostarikanca deli dobijanje vize za ulazak u Srbiju i lekarski pregledi DžON Ruiz praktično bi mogao da se vodi kao novi igrač Crvene zvezde. Od potpisa 22-godišnjeg Kostarikanca...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.