Vučić: Bezvizni režim sa zemljama EU nije ugrožen

Izvor: Blic, 15.Jul.2014, 13:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Bezvizni režim sa zemljama EU nije ugrožen

Bezvizni režim Srbije sa zemljama Evropske unije nije ugrožen i učinićemo sve da tako ostane, izjavio je danas predsednik Vlade Aleksandar Vučić, posle sastanka sa ministrima unutrašnjih poslova Francuske i Nemačke Bernarom Kaznevom i Tomasom de Mezijerom, sa kojima je razgovarao o promblemu lažnih azilanata.

Vučić je na konferenciji za novinare u Vlade rekao da je veoma važno što Nemačka planira da donese zakon kojim će Srbiju svrstati u red sigurnih zemalja, čiji građani ne mogu da traže azil u toj državi.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić: Pesimista sam po prirodi, ali sada ne bih rekao da je bezvizni režim ugrožen!

Izvor: Press, 15.Jul.2014

"Vi znate da sam ja pesimista po prirodi, ali ne bih rekao da je na bilo koji način ugrožen bezvizni režim. Mi ćemo uraditi sve što je u našoj moći, uveren sam da ćemo uspeti u tome da u budućnosti nikada više ne bude ugrožen sve dok ne postanemo članica Evropske unije", rekao je Vučić...

Nastavak na Press...

Zajednička radna grupa protiv kriminala

Izvor: Danas, 15.Jul.2014

Bezvizni režim Srbije sa zemljama Evropske unije nije ugrožen i učinićemo sve da tako i ostane, izjavio je premijer Aleksandar Vučić nakon sastanka sa ministrima unutrašnjih poslova Francuske i Nemačke - Bernarom Kaznevom i Tomasom de Mezijerom, sa kojima je razgovarao o problemu lažnih azilanata....

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.