Ukrajinski opozicioni aktivista Dmitro Bulatov dobio nemačku vizu

Izvor: Blic, 10.Feb.2014, 18:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ukrajinski opozicioni aktivista Dmitro Bulatov dobio nemačku vizu

Ukrajinski antivladin aktivista Dmitrij-Dmitro Bulatov, koji je rekao da je otet i mučen, dobio je nemačku vizu, saopštile su danas vlasti u Berlinu.

Mediji su prethodno objavili da Bulatov želi da se preseli u tu zemlju gde žive njegovi roditelji

Iz nemačkog ministarstva inostranih poslova je, kako je danas preneo AFP, potvrđeno da je Bulatov dobio od ambasade Nemačke Šengensku vizu, tako da je mogao da napusti Ukrajinu, što je i učinio >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << 2. februara.

Navedeno je i da mu se tom vizom daje pravo i mogućnost da u bilo koje vreme uđe na određen period u Nemačku, koja pokušava da doprinese nalaženju mirnog rešenja konflikta u Ukrajini.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Vize

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Bulatov dobio nemačku vizu

Izvor: B92, 10.Feb.2014

Berlin -- Ukrajinski antivladin aktivista Dmitrij Bulatov, koji je rekao da je otet i mučen, dobio je nemačku vizu, saopštile su danas vlasti u Berlinu...Mediji su prethodno objavili da Bulatov želi da se preseli u tu zemlju, u kojoj žive njegovi roditelji..Iz nemačkog ministarstva inostranih poslova,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.