Udovičić: Ne obećavamo zlato, ali borićemo se

Izvor: Blic, 06.Jul.2011, 15:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Udovičić: Ne obećavamo zlato, ali borićemo se

Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije Dejan Udovičić izjavio je na konferenciji za medije, uoči polaska u Singapur, na završne pripreme za Svetsko prvenstvo u Šangaju da "ne može da obeća odbranu zlata sa prethodnog šampionata u Rimu, ali da će njegovi momci sigurno pružiti maksimum".

"Nemamo imperativ osvajanja vize za Olimpijske igre >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u Londonu, ali budite sigurni da u Šangaj ne idemo bez želje i motiva da opet budemo najbolji na svetu. Ne možemo ništa da obećavamo, sem da ćemo se u svakoj utakmici boriti svim srcem", rekao je Udovičić.

Prvi golman Srbije Slobodan Soro izrazio je nadu da "on i njegovi saigrači neće neprijatno iznenaditi navijače".

"Navikli smo javnost da osvajamo prva mesto i nadam se da ćemo nastaviti sa uspesima. Uoči ovog leta plasman u London bio je prioritet, ali sad kada smo to ostvarili na redu je šampionat sveta i normalno da želimo novo zlato. Naravno, uvek je teže odbraniti nešto, nego doći na vrh. Medjutim, dobro smo se pripremili, grupa nam odgovara i daćemo sve od sebe", poručio je Soro.

U Singapur sutra putuje 15 igrača, a konačan spisak od 13 učesnika SP u Šangaju selektor Udovičić saopštiće neposredno uoči početka turnira.

Srbija će na Svetskom prvenstvu koje će se održati u Šangaju od 16 do 31. jula igrati u A grupi sa selekcijama Rumunije, Australije i Kine.

Na put će krenuti: Slobodan Soro, Gojko Pijetlović, Branislav Mitrović (golmani), Marko Avramović, Živko Gocić, Vanja Udovičić, Duško Pijetlović, Slobodan Nikić, Milan Aleksić, Nikola Radjen, Filip Fiipović, Andrija Prlainović, Stefan Mitrović, Miloš Chuk i Nemanja Ubović.

Povezane vesti: Udovičić: Bili smo dominantni u prve tri četvrtine Udovičić: Amerikanci daleko od željene forme Udovičić odredio igrače za susret sa Makedonijom Udovičić: Samo glup čovek misli da je nepobediv Udovičić: Cilj na Svetskoj ligi - viza za SP u Šangaju
Pogledaj vesti o: Vaterpolo

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Ne obećavamo zlato, borićemo se"

Izvor: B92, 06.Jul.2011

Vaterpolo reprezentacija Srbije u sredu putuje u Singapur, na završne pripreme za Svetsko prvenstvo u Šangaju...Selektor našeg tima Dejan Udovičić izjavio je uoči polaska u Singapur da ne može da obeća odbranu zlata sa prethodnog šampionata u Rimu, ali da će njegovi momci sigurno pružiti maksimum...„Nemamo...

Nastavak na B92...

Udovičić: Ne obećavamo zlato

Izvor: RTV Pink, 06.Jul.2011

. . . Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije Dejan Udovičić izjavio je danas na konferenciji za medije, uoči polaska u Singapur, na završne pripreme za Svetsko prvenstvo u Šangaju da "ne može da obeća odbranu zlata sa prethodnog šampionata u Rimu, ali da će njegovi momci sigurno pružiti maksimum".

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.