Bez viza u Izrael

Izvor: S media, 27.Sep.2010, 18:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bez viza u Izrael

Ambasada Izraela u Beogradu saopštila je danas da sutra, 28. septembra, stupa na snagu Sporazum o ukidanju viza između Srbije i Izraela.

Građani Srbije, nosioci nacionalnih putnih isprava, oslobođeni su obaveze pribavljanja vize za posete i boravak u Izraelu do tri meseca.

Sporazum je potpisan tokom posete izraelskog ministra spoljnih poslova Libermana Srbiji i obe strane su ga >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << ratifikovale.

Ovaj sporazum potvrda je dobrih odnosa između dve zemlje, kako na nivou vlada tako i između dva naroda. Ukidanje viza trebalo bi da rezultira značajnim povećanjem broja turista kao i obima ekonomske aktivnosti, ističe se u saopštenju.

Kako se navodi, Izrael posećuju dve kategorije srpskih turista.

Jednu čine hodočasnici koji žele da posete Svetu zemlju i obiđu sveta mesta, dok drugu grupu predstavljaju oni koji u potrazi za odmorom uživaju na sunčanim plažama Mediterana i Eilata, na obali Crvenog mora.

(FoNet)

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Od utorka bez viza za Izrael

Izvor: B92, 27.Sep.2010

Beograd -- Sporazum o ukidanju viza između Srbije i Izraela sutra stupa na snagu, saopštila je izraelska ambasada u Beogradu... Građanima Srbije, na osnovu tog sporazuma, više nisu potrebne vize za posete i boravak u Izraelu do tri meseca...Sporazum je potpisan tokom posete izraelskog ministra spoljnih...

Nastavak na B92...

Od sutra se ukidaju vize između Srbije i Izraela

Izvor: Blic, 27.Sep.2010

Ambasada Izraela u Beogradu saopštila je da sutra stupa na snagu sporazum o ukidanju viza između Srbije i Izraela. Avigdor Liberman i Vuk Jeremić prilikom potpisivanja sporazuma o ukidanju viza..Građani Srbije, nosioci nacionalnih putnih isprava, oslobođeni su obaveze pribavljanja vize za posete...

Nastavak na Blic...

Ukinute vize između Srbije i Izraela

Izvor: Vesti-online.com, 28.Sep.2010, 02:39

Ambasada Izraela u Beogradu saopštila je da, od danas, stupa na snagu sporazum o ukidanju viza između Srbije i Izraela...Građani Srbije, nosioci nacionalnih putnih isprava, oslobođeni su obaveze pribavljanja vize za posete i boravak u Izraelu do tri meseca, navedeno je u saopštenju...Sporazum je...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.