Izvor: B92, 27.Sep.2010, 18:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Od utorka bez viza za Izrael

Beograd -- Sporazum o ukidanju viza između Srbije i Izraela sutra stupa na snagu, saopštila je izraelska ambasada u Beogradu.

Građanima Srbije, na osnovu tog sporazuma, više nisu potrebne vize za posete i boravak u Izraelu do tri meseca.

Sporazum je potpisan tokom posete izraelskog ministra spoljnih poslova Avigdora Libermana Srbiji u septembru 2009, a u međuvremenu su ga obe zemlje ratifikovale. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Taj sporazum je, kako se dodaje u saopštenju, potvrda dobrih odnosa Srbije i Izraela kako na nivou vlada tako i između dva naroda.

Ukidanje viza trebalo bi da rezultira značajnim povećanjem broja turista kao i obima ekonomske aktivnosti, ocenjuje se u saopštenju izraelske ambasade.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.