Đokovićeva viza važeća, rizik deportacije ostaje

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 10.Jan.2022, 01:15

Đokovićeva viza važeća, rizik deportacije ostaje

Sud u Australiji je odlučio da prvi teniser sveta Novak Đoković bude pušten na slobodu, da je njegova viza sada važeća i da može da uđe u Australiju. Sud je na taj način opovrgao odluku australijskih vlasti kojom je Đokoviću bila ukinuta viza jer nije vakcinisan protiv korona virusa. Đoković je dobio vizu na osnovu medicinskog izuzeća od vakcinacije. To izuzeće odobrile su mu dve nezavisne komisije. Još, međutim, nije sigurno da će Đoković igrati na Australian Openu koji počinje 17....

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Australijski mediji: Đoković postaje slobodan, ali i dalje može biti deportovan

Izvor: Nezavisne Novine, 10.Jan.2022

MELBURN - Uvažena je žalba Novaka Đokovića, najboljeg teniser svijeta koju je podnio nakon odbijanja vize i njemu će, za sada, biti dopušteno da ostane u zemlji, prenosi BBC.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.