Izvor: RadioCity.rs, 30.Nov.2020, 14:52

Staša Gejo druga u kombinacijama, za malo joj izmakla viza za Tokio

Staša je nakon prve dve discipline bila na vodećem mestu i malo je nedostajalo da posle lida zadrži prvu poziciju. Ona je u brzinskom penjanju zauzela treće mesto, a u bolderu prvo. Međutim, u lidu je bolja bila Ruskinja Viktorija Meškova, koja je već osvojila dve zlatne medalje na ovom prvenstvu. Staša je u ovoj disciplini zauzela peto mesto, što joj je u generalnom plasmanu donelo drugu poziciju i srebrnu medalju.
Pošto je za Olimpijske igre ostalo još samo jedno mesto iz Evrope, ono je pripalo pobednici Viktoriji Meškovoj. Ipak, Staša se nakon povrede i duge pauze vratila na spektakularan način. Ovu mladu Nišlijku tek očekuju velike pobede.
Pogledaj vesti o: Vize,   Japan,   Olimpijske igre

Nastavak na RadioCity.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RadioCity.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RadioCity.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.