Santoš u svom stilu: „Nije savršeno, ali je uspešno“

Izvor: Piplmetar.rs, 07.Dec.2022, 00:31

Santoš u svom stilu: „Nije savršeno, ali je uspešno“

Fudbaleri Portugala pobedili su Švajcarsku sa 6:1 i tako na autoritativan način overili vizu za četvrtfinale u kom ih u subotu od 16 sati čeka Maroko.
Po završetku meča na Lusail stadionu, Santoš je pokušao da spusti euforičnu atmosferu posle fantastične pobede.
Nije bila baš savršena predstava, ali bih rekao da je bila veoma uspešna. Ponašanje, koncentracija u svakom trenutku meča. Bila je to svakako velika utakmica, ali sada je najvažnije spustiti loptu„, >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << upozorava selektor Portugala.
Još jedom su ga pitali i za to što je na klupi ostavio Kristijana Ronalda, kao i da ga uporedi sa Gonzalom Ramošom, koji je upisao het-trik.
Već sam to objasnio, neću da činim to ponovo. Oni su sasvim različiti igrači„, podvukao je Santoš.
Ipak je morao da razjasni situaciju oko Ronalda.
Nema problema između Fernanda Santoša i kapitena nacionalnog tima, mi smo prijatelji godinama unazad. Igrači donose odluke. Neke stvari ne utiču na nas. Već sam objasnio sve da je tu sve rešeno, on je dao sjajan primer, kao pravi kapiten„.
Osvrnuo se i na narednog protivnika, selekciju Maroka.
Igramo opet za četiri dana. Ne znam zašto su nas svi već videli u meču sa Španijom? Sada je tu Maroko i ono čega se ja sećam je da su nas namučili na Mundijalu 2018. godine„, završio je selektor Portugala.



Opširnije
Izvor: Sportske NET

Pogledaj vesti o: Vize

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.