SRBIMA SA KiM TREBA VIZA DA BI ŽIVELI U SOPSTVENOJ KUĆI! Vučić: Kvinta je sa tim saglasna (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Avg.2022, 14:22

SRBIMA SA KiM TREBA "VIZA" DA BI ŽIVELI U SOPSTVENOJ KUĆI! Vučić: Kvinta je sa tim saglasna (FOTO)

Jedini smisao je mučenje našeg naroda i njegovo proterivanje!

Predsednik Vučić se obraća naciji povodom situacije na Kosovu i Metohiji, on je rekao da Srbima treba "viza" da bi mogli da žive u soptvenoj kući, dok je Kvinta sa tim saglasna.

- Ludilo sa papirom, Srbin na svakih 90 dana mora da dobije vizu da živi u rođenoj kući, a Kvinta je saglasna - rekao je predsednik pokazavši >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << papir koji bi Priština da izda Srbima sa Severa.

- Njihovo objašnjenje je bilo da bi oni to izdavali na 90 dana, a da bi Srbin sa Severa morao da 89. dana da izađe s Kosova da bi dobio novu vizu da može da živi u rođenoj kući koju na Kosovu ima 50, 100, 120 godina - rekao je predsednik ne krijući zgranutost takvim zahtevima Prištine.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"POGROMA NEĆE BITI" Vučić: To je moja poruka svima koji žive ovde i svima u svetu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Avg.2022

Jedini smisao je mučenje našeg naroda i njegovo proterivanje!..Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obraća se javnosti nakon pregovora u Briselu...Vučić je  istakao da problemi za Srbe neće prestati da postoje jer Priština ima 2 cilja: da ukine srpsku državu i postojanje srpskog naroda na KiM...-...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.