SP: Srbija za olimpijske kvalifikacije

Izvor: S media, 23.Jan.2011, 11:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SP: Srbija za olimpijske kvalifikacije

Srpskim rukometašima u nastavku Svetskog prvenstva u Švedskoj predstoji težak zadatak da izbore vizu za kvalifikacije za naredne Olimpijske igre u Londonu 2012. godine.

Prvi rival kojeg bi "orlovi" morali da pobede je Poljska, sa kojom se izabranici Veselina Vukovića sastaju večeras u 20.15 časova.

Izazov nikako neće biti lak, s obzirom da su Poljaci aktuelni vlasnici bronzane medalje sa prethodnog Svetskog prvenstva, održanog >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << u Hrvatskoj.

Rukometaši: Nismo mogli sa igračem manje

SP: Srbija se oprostila od polufinala

Srbija ostala bez golmana!

Poljska je juče izgubila od Danske sa samo golom razlike - 28:27, ali zahvaljujući rezultatima iz prvog kruga, sada imaju dva boda, dok je naša selekcija na začelju novoformirane grupe sa jednim.

U svakom slučaju, naši rukometaši moraju da zaborave na sudije i poraz od Švedske i zaigraju još odlučnije nego do sada, ukoliko žele da ostvare zadovoljavajući rezultat na turniru u Švedskoj.
Pogledaj vesti o: London,   Olimpijske igre

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.