Šef diplomatije Emirata u Beogradu

Izvor: RTS, 13.Mar.2014, 18:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šef diplomatije Emirata u Beogradu

Šeik Abdulah bin Zajed Al Nahjan, koji je ministar spoljnih poslova Ujedinjenih Arapskih Emirata, boravi u poseti Srbiji gde će se sastati sa predsednikom Tomislavom Nikolićem i drugim državnim zvaničnicima.

Ministar spoljnih poslova Ujedinjenih Arapskih Emirata, šeik Abdulah bin Zajed al Nahjan, doputovao je u Beograd, gde će sutra razgovarati s najvišim srpskim zvaničnicima.

Šefa >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << diplomatije Emirata na aerodromu je dočekao ministar spoljnih poslova Srbije Ivan Mrkić.

Bin Zajed al Nahjan razgovaraće sutra s predsednikom Srbije Tomislavom Nikolićem, premijerom Ivicom Dačićem i srpskim kolegom Mrkićem.

Predviđeno je da Mrkić i Bin Zajed al Nahjan potpišu sporazume o ukidanju viza za nosioce diplomatskih i službenih putnih isprava, o vazdušnom saobraćaju i o osnivanju Mešovitog komiteta za saradnju.

Dve zemlje su nedavno potpisale Sporazum o zajmu UAE Srbiji u vrednosti od milijardu dolara, za koji je u Abu Dabiju ocenjeno da će doprineti unapređenju saradnje i odnosa između UAE i Srbije.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šeik Abdulah bin Zajed u Beogradu

Izvor: RTS, 13.Mar.2014

Šeik Abdulah bin Zajed Al Nahjan, koji je ministar spoljnih poslova Ujedinjenih Arapskih Emirata, boravi u poseti Srbiji gde će se sastati sa predsednikom Tomislavom Nikolićem i drugim državnim zvaničnicima. ..Ministar spoljnih poslova Ujedinjenih Arapskih Emirata, šeik Abdulah bin Zajed al Nahjan,...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.