Novine: Srbija će se uskladiti s viznom politikom EU; I prezle poskupele zbog rata u Ukrajini?

Izvor: B92, 03.Okt.2022, 20:59

Novine: "Srbija će se uskladiti s viznom politikom EU"; "I prezle poskupele zbog rata u Ukrajini?"

Novine u Srbiji za utorak, 4. oktobar 2022. godine na naslovnim stranama najavljuju brojne aktuelne društveno-političke teme i donose ekskluzivne priče.

Dnevni list "Politika" je za centralnu temu odabrao samit na kome su prisustvovali Aleksandar Vučić, Orban i Nehamer: "Srbija će se uskladiti s viznom politikom EU".

"Večernje novosti" govore o poskupljenju životnih namirnica, a to povezuju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sa trenutnim sukobom u Ukrajini: "I prezle poskupele zbog rata u Ukrajini?".

List "Blic" je obradio slučaj veljka Belivuka: "Velja u prljavi posao uvukao ženu i taštu".

U "Kuriru" ćete sutra čitati o tome šta su doneli izbori u BiH: "Bosanski lonac", dok "Alo" skreće pažnju na "pretnje" nuklearnim oružjem: "Potopićemo rusku flotu".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Vize

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.