Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Mar.2024, 15:09

Izveštaj Nemeca o viznoj liberalizaciji za nosioce srpskih pasoša sa Kosova i Metohije

Poslanik Evropskog parlamenta i novoimenovani izvestilac EP za ukidanje vize Srbima sa KiM Matjaž Nemec izradio je nacrt izvštaja o viznoj liberalizaciji za nosioce srpskih pasoša sa KiM, koje izdaje Koordinaciona uprava Srbije, a ovaj dokument, kako saznaje Tanjug, mogao bi da bude usvojen na plenarnoj sednici EP u Strazburu u periodu od 22. do 25. aprila.
Pogledaj vesti o: Vize,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Nemec: Diskriminacija je to što su Srbi sa KiM poslednja kategorija na Balkanu kojima treba viza

Izvor: B92, 07.Mar.2024, 10:43

Novoimenovani izvestilac EP za ukidanje vize Srbima sa KiM Matjaž Nemec izradio je nacrt izvštaja o viznoj liberalizaciji za nosioce srpskih pasoša sa KiM...Ovaj dokument, kako saznaje Tanjug, mogao bi da bude usvojen na plenarnoj sednici EP u Strazburu u periodu od 22. do 25. aprila...U nacrtu izveštaja...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.