Hit kvalifikacija! Paragvajska strategija protiv Venecuele - prijateljice noći

Izvor: MozzartSport.com, 11.Okt.2017, 16:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hit kvalifikacija! Paragvajska strategija protiv Venecuele - prijateljice noći

I to je Južna Amerika...

Teoretski, ni pobeda im nije garantovala rusku vizu, ali sve se namestilo Paragvajcima. Da su na svom terenu u Asunsionu savladali Venecuelu direktno bi se plasirali na Mundijal. Avaj, fudbaleri Venecuele su stisnuli petlju, pokazali prkos i slavili usred Paragvaja! Iako su bili prikovani za začelje tabele. Iako nisu imali nikakve šanse da mrdnu sa te tačke. Iako su im veče pre utakmice >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << na hotelske sobe zakucale paragvajske prijateljice noći?!

Nije šala, selektor Venecuele Rafael Dudamel otkrio je da su i zanosne devojke bile deo paragvajske strategije za ključnu utakmicu u kvalifikacijama za Mundijal.

"Neću sad da ulazim u detalje. Ali bilo je tu nekih starih fazona", rekao je Dudamel sa osmehom na licu i dodao da su se  devojke na opšte iznenađenje reprezentaivaca Venecuele pojavile u kampu nacionalnog tima u Asunsionu.

"Nasmejali smo se. Srećom, niko nije pao pod iskušenje. Rezultat govori da su se svi fudbaleri poneli kao profesionalci".

(FOTO: Action Images)
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.