Delfini se okupljaju za Svetsku ligu  prilika za vizu za Olimpijske igre

Izvor: B92, 28.Maj.2019, 19:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Delfini" se okupljaju za Svetsku ligu " prilika za vizu za Olimpijske igre

Vaterpolo reprezentacija Srbije u sredu počinje pripreme za napad na trofej Svetske lige u Beogradu i vizu za Olimpijske igre u Tokiju.

Kandidati za tim Dejana Savića okupiće se u nekoliko faza, a prvi će se selektoru na bazenu "Milan Gale Muškatirović" javiti Dimitrije Rističević, Stefan Vico, Andrija Prlainović, Milan Aleksić, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Viktor i Strahinja Rašović, Đorđe Lazić, Sava Ranđelović i Ognjen Stojanović.

Za 3. jun je zakazan dolazak Branislava Mitrovića, Miloša Ćuka i Nikole Dedovića, dok će se igrači iz domaćih klubova i učesnici Fajnal-ejta Lige šampiona u Hanoveru priključiti kasnije i svi će biti na okupu 12. juna.

Finalni turnir Svetske lige igra se od 18. do 23. juna, Srbija je u B grupi sa Hrvatskom, Kazahstanom i Australijom, dok su u A grupi Mađarska, Japan i Kanada.
Pogledaj vesti o: Vize,   Vaterpolo

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.