Biće i oduzimanja pasoša

Izvor: Danas, 06.Maj.2011, 19:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Biće i oduzimanja pasoša

Srbija bi mnogo lakše rešila problem lažnih azilanata ukoliko bi zemlje članice EU pomogle tako što bi odbijeni tražioci azila na neki način bili „obeleženi” ili kada bi policijska kontrola na njihovim granicama bila rigoroznija, rekli su Danasu sagovornici u Vladi Srbije povodom najava da bi Evropska komisija mogla da preispita viznu liberalizaciju.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Dačić: Nećemo postupati rasistički

Izvor: B92, 06.Maj.2011

Beograd -- Ministar policije Ivica Dačić rekao se da vrši kontrola na granicama, ali da se policija neće ponašati rasistički i sprečavati Rome da slobodno putuju u EU...On je gostujući u Vestima B92 rekao da se nastaviti borbu na sprečavanju odlaska lažnih azilanata iz zemlje i da će policija...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.