Zepter hotelu prizanje i plaketa Press zvezdica

Izvor: Danas, 20.Nov.2015, 13:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zepter hotelu prizanje i plaketa Press zvezdica

U hotelu Radisson Blue Old Mill juče je održan XII Forum hotelijera na kojem je Zepter hotelu uručeno specijalno prizanje i plaketa Press zvezdica, kao novinarsko priznanje za visok kvalitet odnosa s medijima i profesionalni pristup pripadnicima "sedme sile". Nagradu je primio prof. dr Predrag Vujović zajedno sa predstavnicima agencije P.R.A., ovlašćene agencije za odnose sa javnošću Zepter hotela.

- Turističkim novinarima hoteli su tokom čitave godine ne samo jedna od >> Pročitaj celu vest na sajtu Danas << najvažnijih tema, već i radni ambijent u kojem provode dosta svog vremena, pa su i u prilici da primećuju, upoređuju i ocenjuju sve bitne parametre kvaliteta hotelske usluge i, naravno, načina i kvaliteta komunikacije hotela s medijima. Zato smo pre par godina odlučili da jedno od priznanja koje će se dodeljivati hotelima na najvećem godišnjem Forumu hotelijera bude i novinarsko priznanje hotelu koji zadovolji njihove kriterijume kvaliteta. Tako je rođena PRESS zvezdica " jedna važna zvezdica više od zvezdica koje definišu kategoriju hotela - ističe LJiljana Rebronja, direktor XII foruma hotelijera. - Ove godine ta nagrada je dodeljena Zepter hotelu, novom hotelu, specifične hoteljerske usluge, hotelu po meri savremenog čoveka, koji je tokom ove godine bio i primer kako treba organizovati i realizovati PR aktivnosti jednog hotela.

Forum hotelijera jedan je od najvećih i najatraktivnijih godišnjih susreta hotelijera, akademske elite i uglednih predstavnika prateće privrede koj organizuje Redakcija prvog časopisa za savremeno hotelijerstvo i turizam "Turistički Svet", u saradnji sa Udruženjem za turizam PKS, a od pre par godina i sa Univerzitetom Singidunum.

Nastavak na Danas...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.