Zavodnik iz Seksa i grada danas ima 56 godina i izgleda sjajno

Izvor: Vesti-online.com, 08.Sep.2017, 16:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zavodnik iz "Seksa i grada" danas ima 56 godina i izgleda sjajno

Džon Korbet glumio je u seriji "Seks i grad" pre 15 godina, a u međuvremenu je malo osedeo i nabacio koji kilogram. Ali, i dalje dobro izgleda, čemu doprinosi i srećan brak sa nekadašnjim seks simbolom Bo Derek.

Zahvaljujući seriji "Život na severu" Korbet je početkom devedesetih osvojio žensku publiku, a krug njegovih obožavateljki postao je još veći kada se našao u ulozi Ejdana i osvojio Keri Bredšo u seriji "Seks i grad".

Pedesetšestogodišnjak je u >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << srećnoj vezi sa glumicom Bo Derek koju je upoznao preko zajedničkih prijatelja i to baš u vreme dok je snimao čuvenu seriju.

- Pre toga nisam bio u vezi pet godina i nisam izlazio na sastanke, ali s Bo sam odmah kliknuo - rekao je u jednom intervju.

Par živi na ranču s dva psa i pet konja.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.