Zakazana sednica Saveta za nacionalnu bezbednost

Izvor: B92, 14.Jan.2017, 19:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zakazana sednica Saveta za nacionalnu bezbednost

Beograd -- Predsednik Republike Srbije Tomislav Nikolić predsedavaće sutra sednicom Saveta za nacionalnu bezbednost.

Kako se navodi u saopštenju predsednikove pres službe, sednica će se održati u zgradi Generalnog sekretarijata predsednika Republike.

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić zakazao je hitnu sednicu Biroa za koordinaciju službi bezbednosti u 18 h.

Premijer Vučić >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << obratiće se medijima u 18:30h povodom situacije na Kosovu i Metohiji.

Na Jarinju je pojačano prisustvo pripadnika kosovske policije koji će kontrolisati voz koji je prvi put nakon 18 godina krenuo iz Beograda za Kosovsku Mitrovicu. Voz od 16:30 stoji u Raškoj.

U kosovskoj policiji potvrđeno je da su specijalne jedinice policije za deminiranje tokom dana kontrolisale prugu na severu Kosova nakon što se na društvenim mrežama pojavio snimak kako nepoznate osobe postavljaju eksploziv uz šine na nepoznatoj lokaciji i pretnja da je eksploziv namenjen vozu Beograd-Kosovska Mitrovica.

Pročitajte još:

Tači pozvao Prištinu da hitno zaustavi voz iz Beograda

EU se oglasila povodom zahteva Prištine da se zaustavi voz

"Kosovska policija spremna da zaustavi srpske zvaničnike"

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Zakazana sednica Saveta za nacionalnu bezbednost

Izvor: NoviMagazin.rs, 14.Jan.2017

Predsednik Republike Srbije Tomislav Nikolić predsedavaće sutra sednicom Saveta za nacionalnu bezbednost...Kako se navodi u saopštenju predsednikove pres službe, sednica će se održati u zgradi Generalnog sekretarijata predsednika Republike...Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić zakazao je...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.