ŽAO MI JE, DONALD TRAMP JE PREMINUO Osvanuo bizaran tvit na nalogu sina bivšeg američkog predsednika

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Sep.2023, 16:18

"ŽAO MI JE, DONALD TRAMP JE PREMINUO" Osvanuo bizaran tvit na nalogu sina bivšeg američkog predsednika

Drugi tvitovi na njegovom nalogu upućivali su uvredljive reči na račun aktuelnog predsednika SAD-a, Džoa Bajdena.

Nalog Donalda Trampa Mlađeg na X platformi (bivši tviter), hakovan je rano u sredu, poslavši niz uvredljivih tvitova - od kojih je jedan lažna objava smrti njegovog oca, bivšeg predsednika Donalda Trampa.

- Žao mi je što moram da saopštim da je moj otac Donald Tramp preminuo. Kandidovaću se za predsednika 2024 - glasila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je prva poruka sa njegovog naloga.

Dokazujući da je još uvek živ, bivši predsednik je poslao poruku putem naloga na rivalskoj platformi.

Ubrzo je usledila serija očigledno hakovanih poruka na nalogu Donalda Trampa Mlađeg, uključujući jednu zapaljivu u kojoj se kaže da će "Severna Koreja biti u nevolji", i drugu koja se pretvarala da prikazuje Donalda Mlađeg kako govori da ima "neke zanimljive poruke sa Džefrijem Epstajnom", više od četiri godine nakon što je pedofil umro u pritvoru na Menhetnu.

Drugi tvitovi na njegovom nalogu upućivali su uvredljive reči na račun aktuelnog predsednika SAD, Džoa Bajdena, dok je kripto čovek Ričard Hart koji je optužen da je ukrao 12 miliona dolara od investitora, predstavljen kao nevin.

- Kada postanem predsednik, spaliću Komisiju za hartije od vrednosti i berze SAD - navodi se u lažnom tvitu.

Tvitovi su uklonjeni sa njegove stranice nešto pre 9 sati.

Pri pokušaju da ga kontaktiraju, portparol Ks-a je rekao da je zauzet i zamolio za kasnije obraćanje.

Trampova organizacija nije odmah odgovorila na zahtev za komentar u sredu.
Pogledaj vesti o: Donald Tramp

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tramp ili Bajden: Evo ko bi pobedio da se sada održe izbori u Americi VIDEO

Izvor: B92, 20.Sep.2023

Bivši predsednik SAD Donald Tramp bi dobio više glasova od aktuelnog lidera te zemlje Džoa Bajdena da se sada održe izbori...To pokazuje anketa koju je sproveo CBS...Po toj anketi, Tramp može da računa na 50 odsto glasova, a Bajden na 49 odsto...Velika većina kaže da revanš Bajden-Tramp već...

Nastavak na B92...

TRAMPOV SIN OBJAVIO DA MU JE OTAC UMRO Otkriveno šta je pozadina ovog bizarnog statusa

Izvor: Blic, 20.Sep.2023

Nalog Donalda Trampa mlađeg na društvenoj mreži Iks (Tviter) je hakovan nakon što je objavljeno da mu je otac umro. U nizu sada izbrisanih postova, pisalo je da je njegov otac umro i uputio uvrede na račun aktuelnog predsednika Džo Bajdena.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.