ZABORAVILI SU KOLIKO SRBA ŽIVI U CRNOJ GORI Mandić revoltiran odlukom vlasti, javno udario na Đukanovića

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Nov.2020, 15:22

"ZABORAVILI SU KOLIKO SRBA ŽIVI U CRNOJ GORI" Mandić revoltiran odlukom vlasti, javno udario na Đukanovića

Izgleda da su zaboravili koliko i danas Srba živi u Crnoj Gori

Da li bi Đukanović i Marković proglasili za nepoželjnu osobu američkog, britanskog ili nemačkog ambasadora u Crnoj Gori zbog neke izjave? Da li bi neka od nekadašnjih nemačkih mnogobrojnih država, koje su u vreme Bizmarka formirale Nemačko carstvo, poništavala te odluke, napisao je na svom Tviter profilu Andrija Mandić, predsednik Nove srpske demokratije i jedan od lidera Demokratskog fronta.

- >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Da li bi neka od slavnih italijanskih kraljevina i kneževina od kojih je ujedinjenjem stvorena Kraljevina Italija potirala volju svojih predaka - napisao je Mandić.

- Ima U Crnoj Gori, nakon 100 godina od održavanja ujediniteljske skupštine srpskog naroda Crne Gore, ovdašnji dukljanski mozgovi su se jedini u Evropi ovako ružno poneli prema tom velikom istorijskom događaju - dodaje on.

Да ли би Ђукановић и Марковић прогласили за непожељну особу америчког, британског или њемачког амбасадора у Црној Гори због неке изјаве? Да ли би нека од некадашњих њемачких многобројних држава, које су у вријеме Бизмарка формирале Њемачко царство, поништавала те одлуке? 1/5

— Андрија Мандић (@amandic65) November 29, 2020

- To se desilo tada i to što neko posle 100 godina želi da ga poništi više govori o diletantskom revizionizmu i žalosnom stanju duha današnjih ostrašćenih srbomrzaca nego o najboljoj generaciji naših predaka koja je uspela okupiti u tom vremenu sve Srbe u jednu državu - piše Mandić.

- - zaključio je on.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Knežević: Nova crnogorska vlada od 3. decembra mora početi sa izvlačenjem krvavih noževa iz leđa Srbije

Izvor: Vostok.rs, 29.Nov.2020

Nova crnogorska Vlada od 3. decembra mora početi sa izvlačenjem krvavih noževa iz leđa Srbije, objavio je danas na Tviter nalogu jedan od lidera Demokratskog fronta i predsjednik DNP-a Milan Knežević. “Koliko noževa u leđima brata, a koliko bi ih tek bilo da nismo braća?”, napisao je...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.