Izvor: NoviMagazin.rs, 22.Mar.2022, 13:09

Vulin u razgovoru s Bocan-Harčenkom: Srbija nikada neće biti deo antiruske histerije

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin rekao je danas ruskom ambasadoru Beogradu Aleksandru Bocan-Harčenku da je "Srbija, koju vodi Aleksandar Vučić, jedina zemlja u Evropi koja nije uvela sankcije Ruskoj Federaciji i postala deo antiruske histerije" i da to nikada neće postati.
Pogledaj vesti o: Ambasador Rusije

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Vulin Bocan-Harčenku poručio da Srbija 'neće biti deo antiruske histerije'

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 22.Mar.2022

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin poručio je ambasadoru Rusije u Beogradu Aleksandru Bocan-Harčenku da Srbija "nikada neće biti deo antiruske histerije".  Vulin i Bocan-Harčenko sastali su se 21. marta u Beogradu, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova.  Zbog ruske...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.