Vučić u utorak i sredu u Ohridu na samitu Otvoreni Balkan

Izvor: B92, 06.Jun.2022, 18:17

Vučić u utorak i sredu u Ohridu na samitu Otvoreni Balkan

Beograd -- Predsednik Srbije Aleksandar Vučić boraviće u utorak i u sredu u Ohridu, gde će učestvovati na samitu Otvoreni Balkan (Open Balkan).

Tom prilikom predsednik Vučić sastaće se sa premijerom Severne Makedonije Dimitrom Kovačevskim i predsednikom Vlade Republike Albanije Edijem Ramom, a planirani su i odvojeni susreti sa predsednikom Vlade Crne Gore Dritanom Abazovićem, kao i predsedavajućim Većem ministara Bosne i Hercegovine Zoranom Tegeltijom.

Tokom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << samita, predsednik Vučić prisustvovaće plenarnim sesijama iz oblasti turizma i kulture, kao i potpisivanju sporazuma o saradnji u oblasti obrazovanja, memoranduma o razumevanju i saradnji poreskih uprava i memoranduma o razumevanju u oblasti turizma i kulture, navedeno je u saopštenju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Vučić danas i sutra u Ohridu na samitu Otvoreni Balkan

Izvor: B92, 07.Jun.2022, 07:12

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić boraviće danas i sutra u Ohridu gde će učestvovati na samitu Otvoreni Balkan (Open Balkan)...U Ohridu danas počinje dvodnevni samit regionalne inicijative Otvoreni Balkan, kome će prisustvovati predsednik Srbije Aleksandar Vučić, premijeri Severne Makedonije...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.