Vučić se obraća građanima u 15 časova

Izvor: Press, 08.Jul.2020, 11:11

Vučić se obraća građanima u 15 časova

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratiće se danas naciji, saopštila je Služba za saradnju sa medijima predsednika Republike.
Foto:blic
Navodi se da će se Vučić obratiti u 15 sati, u zgradi Generalnog sekretarijata predsednika Republike na Andrićevom vencu.
Iz pres-službe je saopšteno da je otkazan ranije najavljeni sastanak Vučića sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << ambasadorom Rusije u Beogradu Aleksandrom Bocan-Harčenkom.

Očekuje se da će Vučić danas govoriti o sinoćnjim neredima u Beogreadu koji su, podsećamo, počeli kao mirni protesti ispred Doma Narodne skupštine posle najave o mogućem uvođenju policijskog časa u Beogradu predstojećeg vikenda.
Na ulice su izašli raznih slojeva građana - levice, desnice, studenata, pokreta "Ne davimo Beograd"... Nasilne scene usledile su nakon što se na protestima pojavili agresivni pripadnici ekstremne desnice, predvođeni samostalnim poslanikom Srđanom Nogom.
U jednom trenutku došlo je i do upada u zagradu Skupštine, ali je policija demonstrante postisnula napolje. U narednim satima na ulicama viđene su brutalne scene - došlo je do sporadičnih okršaja policije i okupljenih, bacan je suzavac, paljenje su "marice" i policijski automobili, na ulice je izašla i konjička policija....

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić će se obratiti javnosti u 15 časova

Izvor: Beta, 08.Jul.2020

Presdsednik Srbije Aleksandar Vučić obratiće se danas javnosti iz zgrade Predsedništva.Kako je saopšteno iz njegovog kabineta, predsednik će se građanima Srbije obratiti u 15 časova.

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.