Izvor: RTS, 10.Feb.2022, 10:52

Vučić i Pastor dogovorili velika ulaganja u Palićko jezero

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa predsednikom Saveza vojvođanskih Mađara Ištvanom Pastorom sa kojim je razgovarao o važnim projektima za Vojvodinu i Srbiju.
Aleksandar Vučić je na instagram nalogu budućnostsrbijeav poručio da je ponosan na prijateljstvo sa Ištvanom Pastorom i postignute rezultate.

"Sa predsednikom SVM danas sam razgovarao o velikim i važnim projektima za Vojvodinu i Srbiju i dogovorili smo ogromna >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << ulaganja u Palićko jezero, na radost svih građana naše zemlje. Srpsko - mađarsko prijateljstvo i partnerstvo je temelj naših današnjih uspeha, ali i napretka u budućnosti", poručio je predsednik Srbije.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Dogovorena velika ulaganja u Palićko jezero

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Feb.2022

Predsednik Saveza vojvođanskih Mađara Ištvan Pastor izrazio je na jutrošnjem sastanku sa predsednikom Republike Srbije Aleksandrom Vučićem želju da ga podrži za novi predsednički mandat na predstojećim predsedničkim izborima...Kako je izjavio novinarima danas na Paliću, na razgovoru su sumirani...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.