Vučić: Sa Šarićem niko ne pregovara

Izvor: Press, 15.Feb.2013, 09:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Sa Šarićem niko ne pregovara

"Sa državom niko ne može da pregovara. Ni gospodin Šarić. Ne možete se nagoditi s državom da li ćete i koliku kaznu dobiti", rekao je Vučić u intervjuu za list Kurir.

On je istakao da ne zna koje je stranke u Srbiji finasirao Šarić i da to nije "baš tako jednostavno" ustanoviti.

Vučić je potvrdio da je Dragan Đilas tražio podršku države u borbi protiv onih koji izazivaju nerede na sportskim priredbama i da je njegov odgovor bio kratak i jasan: svi koji su počinili krivično delo ili prekršaj odgovaraće za to.

"S državom nema igre. Možda će biti potrebno da neke zakone pooštrimo, ali zakone imamo, samo treba da ih primenjujemo", istakao je Vučić koji je i ministar odbrane i zadužen za bezbednost i borbu protiv korupcije. 

Na pitanje zašto je odlučeno da se ne ide na izbore zbog informacija da su se državni funkcioneri sastajali sa članovima narko-klana, Vučić je ponovio da nije dokazano da je premijer Ivica Dačić počinio krivično delo i dodao da je odluka o izborima dobra.

"Apsolutno sam siguran da je to ispravna odluka", ocenio je Vučić.

O izboru direktora policije, on je rekao da ne bi "isključio mogućnost" da njegova opcija prevagne, odnosno da aktuelni direktor Milrad Veljović ostane na funkciji.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić: Sa Šarićem niko ne pregovara

Izvor: S media, 15.Feb.2013

Prvi potredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da se zna u kojem regionu se krije osumnjičeni vodja narko-klana Darko Šarić i negirao tvrdnje da se sa njim pregovara..."Sa državom niko ne može da pregovara. Ni gospodin Šarić. Ne možete se nagoditi s državom da li ćete i koliku...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.