Vučić: Imenovanje tužioca za ratne zločine sledeće nedelje

Izvor: N1 televizija, 10.Nov.2016, 23:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Imenovanje tužioca za ratne zločine sledeće nedelje

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da će tužilac za ratne zločine biti imenovan naredne nedelje.

Zamoljen da prokomentariše poruku ministra spoljnih poslova Velike Britanije Borisa Džonsona Skupštini Kosova da odgovorni za ratne zločine moraju da budu procesuirani, Vučić je rekao da je to "normalno na svakoj strani".

"Mi u našoj zemlji ne štitimo one koji su činili zločine. Zločin nema nacionalnost, već ime i prezime odgovornog >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << lica", rekao je Vučić posle sastanka sa Džonsonom.

On je dodao da je važno da Srbija uradi svoj posao u procesuiranju odgovornih za ratne zločine, da bi nešto mogla da govori drugim zemljama.

"Važno je da mi uredimo svoje dvorište", rekao je Vučić.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Imenovanje tužioca za ratne zločine sledeće nedelje

Izvor: Beta, 10.Nov.2016

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras u Beogradu da će tužilac za ratne zločine biti imenovan naredne nedelje.Zamoljen da prokomentariše poruku ministra spoljnih poslova Velike Britanije Borisa Džonsona Skupštini Kosova da odgovorni za ratne zločine moraju da budu procesuirani,...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.