Izvor: Nezavisne Novine, 10.Nov.2016, 22:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Imenovanje tužioca za ratne zločine iduće nedelje

BEOGRAD - Premijer Srbije Aleksandar Vučić večeras je rekao da se naredne nedjelje očekuje imenovanje tužioca za ratne zločine.

To je još jedna važna vijest, rekao je Vučić na pres konferenciji koju je držao sa šefom britanske dioplomatije Borisom Džonsonom, a to je i jedna od stvari, dodao je, "koje su nam i u EK, a rekao bih da nam je i Bramerc zamerio".

"Mi taj svoj posao hoćemo da nastavimo i ja se uvek mnogo više osvrćem na to šta mi treba da radimo, >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << a ne šta bi neki drugi trebalo da čine", rekao je Vučić.

Dodaje je da je najprije važno da Srbija uredi svoje dvorište da bi imali pravo da negdje nekome drugome nešto govore.

"U svakom slučaju hvala Borisu na dobrim, iskrenim i važnim porukama", rekao je srpski premijer.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić: Tužilac za ratne zločine biće imenovan sledeće nedelje

Izvor: Blic, 10.Nov.2016

Premijer Aleksnadar Vučić večeras je rekao da se naredne nedelje očekuje imenovanje tužioca za ratne zločine...- To je još jedna važna vest - rekao je Vučić na pres konferenciji koju je držao sa šefom britanske diplomatije Borisom Džonsonom...- To je i jedna od stvari koje su nam i u EK,...

Nastavak na Blic...

Vučić: Imenovanje tužioca za ratne zločine iduće nedelje

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Nov.2016

Premijer Aleksandar Vučić večeras je rekao da se naredne nedelje očekuje imenovanje tužioca za ratne zločine...To je još jedna važna vest, rekao je Vučić na pres konferenciji koju je držao sa šefom britanske diplomatije Borisom Džonsonom, a to je i jedna od stvari, dodao je, koje su nam...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.