Vučić: Ešton više od drugih u EU imala sluha za naše potrebe

Izvor: Press, 28.Apr.2014, 14:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Ešton više od drugih u EU imala sluha za naše potrebe

On je nakon razgovora s seficom evropske diplomatije Ketrin Eston, koja je ovog puta došla specijalno u Beograd, a ne u posetu celom regionu, rekao da je to velika čast i dobar zna za nasu zemlju.

"Čast nam je što prvog dana po formiranju vlade imamo tako visokog gosta. Gospođa Eston je dosla samo u Beograd, ne u region, i to je veliki i važan znak za nasu zemlju", rekao je Vucić izrazivsi postovanje zemlje prema takvom postupku, ali i prtema svemu sto je gospođa >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Eston ucinila za Srbiju.

Pri tome je Vucić pomenuo da je Estonova jedna od najzaslužnijih sto je Srbija na putu ka članstvu u EU i sto je prihvatila Briselski sporazum.

"Ona je više od mnogih drugih u EU želela da čuje srpske stavove i primedbe i srpske potrebe. I danas smo razgovarali o važnim temama, o nastavku puta u EU i nas sastanak nije nikako bio birokrastki", rekao je Vucić, dodajući da će Srbija već naredne godine tražiti otzvaranje razgovora o pogčavljima 23 i 24 koja se ticu vladaVINE PRAVA.

Mi želimo da uredino nasu zemlju, dodao je premijer, da se na presude ne čeka 25 godina, želimo da naši ljudi mogu da znaju da je pravda dostižna, da nam je uređen pravni sistem.

"To je i jedna od važnih stvari koja će doprineti većim investicijama, jer one dolaze samo tamo gde su pravni sistemi dobro uređeni", naveo je Vučić.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić: Eštonova imala sluha za naše potrebe

Izvor: Akter, 28.Apr.2014

Aleksandar Vučić je nakon razgovora s Ketrin Ešton, koja je ovog puta došla specijalno u Beograd, rekao da je to velika čast i dobar zna za našu zemlju

Nastavak na Akter...

Vučić: Ešton je dosta učinila za Srbiju na putu ka Evropskoj uniji

Izvor: Beta Video, 28.Apr.2014

BEOGRAD - Zelim da iskažem poštovanje prema svemu onome što je gospodja Ešton do sada učinila za Srbiju na putu ka Evropskoj uniji, rekao je premijer Srbije Aleksandar Vučić. (CH1)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.