Vučić: Agresivno jačanje privatnog sektora

Izvor: RTS, 05.Apr.2014, 13:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Agresivno jačanje privatnog sektora

Pred Vladom su ozbiljni zadaci, slede dramatične uštede u javnom sektoru i agresivno jačanje privatnog sektora, rekao je lider SNS-a Aleksandar Vučić, posle sednice Predsedništva. Od ponedeljka počinju razgovori sa strankama koje su prešle cenzus, najavio Vučić.

Predsednik Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić rekao je da će nova vlada biti formirana u najkraćem roku, i da će njen zadatak biti sprovođenje strukturnih reformi.

"To znači >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << da ćemo voditi politiku dobru za mlade generacije, a nije dobra za budući rezultat naše stranke na nekim narednim izborima", rekao je Vučić posle sednice Predsedništva-a SNS o formiranju buduće vlade.

Prema njegovim rečima, pred Vladom su ozbiljni zadaci, slede dramatične uštede u javnom sektoru i agresivno jačanje privatnog sektora.

"Konačni rezultati izbora saopšteni su 24. marta, i mi ćemo ispuniti obećanje da Vladu formiramo u roku kraćem od mesec dana", izjavio je Vučić.

Lider SNS najavio je da će Vlada biti formirana 24. ili 25. aprila, da može imati najviše 19 članova, ali da može biti i manja i da od ponedeljka počinje razgovore sa strankama koje su prešle cenzus na izborima.

On je rekao da će najpre u ponedeljak razgovarati sa Ištvanom Pastorom, u utorak sa Ivicom Dačićem, i da će pozvati na razgovor i NDS, ali to ne znači da će biti koalicije.

Vučić je rekao da se do sada bavio dogovorima u Briselu i da će se time baviti i dalje dodajući da dijalog ide svojim tokom.

Predsednik SNS-a je napomenuo da rezolucija o Kosmetu danas nije bila tema sednice.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić: Kresanje javnog sektora, agresivno jačanje privatnog

Izvor: Telegraf.rs, 05.Apr.2014

- To znači da ćemo voditi politiku dobru za mlade generacije, a koja nije dobra za budući rezultat naše stranke na nekim narednim izborima - rekao je lider SNS-a

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.