Vožači, moguća poledica na mnogim putevima u Srbiji

Izvor: Mondo, 13.Mar.2019, 12:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vožači, moguća poledica na mnogim putevima u Srbiji

Povremena magla, niska oblačnost i sumaglica dodatno otežavaju vožnju zato je preporuka da vozači za putovanje koriste dnevne sate i vreme od 9 do 17 časova.

Foto: MONDO/Mario Milojević

Prohodnost puteva u višim i planinskim predelima centralne i južne Srbije bolja je u odnosu na prethodne dane kada je zbog snežnih padavina saobraćaj na pojedinim putnim pravcima bio otežan.

Zbog zaostalog snega, a mestimično i leda i dalje obavezna upotreba zimskih >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << guma, saopštio je AMSS.

Zbog hladnijeg vremena opasnost od poledice veća, posebno na mostovima i deonicama koje prolaze blizu reka. Treba povesti i računa kada se prolazi delovima puta koji su u senci.

Nove snežne padavine i kiša ponovo su donele opasnost od odrona. Vozači budite pažljiviji na putevima koji prolaze kroz useke i klisure.

Na naplatnim stanicama i na putničkim terminalima graničnih prelaza nema dužih zadržavanja.

Teretna vozila na izlazu iz zemlje na Horgošu čekaju 360 minuta, Kelebiji 60 minuta, Batrovcima 240, Bačkoj Palanci 120 minuta, na Šidu i Sremskoj Rači po 60 minuta.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.