Vilijams Happy zbog zvezde na Stazi slavnih u Holivudu

Izvor: NoviMagazin.rs, 05.Dec.2014, 18:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vilijams "Happy" zbog zvezde na Stazi slavnih u Holivudu

Američki muzičar Farel Vilijams svečano je otkrio u četvrtak svoju zvezdu na famoznoj Stazi slavnih u Holivudu.

Domaćica ceremonije, koja je održana u veseloj atmosferi, bila je poznata američka TV voditeljka Elen Dedženeris.

"Farel je genije, njegova muzika je uticala na živote ogromnog broja ljudi", izjavila je zvezda malog ekrana, opisujući popularnog pevača kao "divnu dušu".

Vilijams, poznat kao pevač hita "Get Lucky" grupe Daft Punk i zarazne >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << pesme "Happy", kompozitor pesme "Blurred Lines" koju izvodi Robin Tike i koautor numere "Rock Your Body" Džastina Timberlejka, rekao je da je "beskrajno zahvalan" na ovom priznanju.

"Ja, koji sam rođen u Virdžinija Biču, nisam imao pojma gde će me ljubav za muziku odvesti", naveo je 41-godišnji muzičar, koji se posebno zahvalio svojim profesorima iz mladosti koji su "prepoznali iskru talenta" u njemu.

Organizatori su odali Vilijamsu priznanje za humanitarni rad kroz fondaciju "From one hand to another" koju je osnovao kako bi pomogao siromašnoj deci da steknu obrazovanje.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Farel Vilijams dobio zvezdu na Bulevaru slavnih

Izvor: B92, 05.Dec.2014

Američki muzičar Farel Vilijams u četvrtak je svečano otkrio svoju zvezdu na famoznom Bulevaru slavnih u Holivudu...Domaćica ceremonije, koja je održana u veseloj atmosferi, bila je poznata američka TV voditeljka Elen Dedženeris..."Farel je genije, njegova muzika je uticala na živote ogromnog...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.