Večeras premijera filma Hari Poter i relikvije smrti 2

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Jul.2011, 10:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Večeras premijera filma "Hari Poter i relikvije smrti 2"

BEOGRAD -

Film "Hari Poter i relikvije smrti 2", poslednji nastavak popularnog filmskog serijala o mladom čarobnjaku, imaće srpsku premijeru večeras u Centra "Sava" i bioskopu "Kolosej", najavio je distributer "Tak".

Ovo je prvi film o Hariju Poteru rađen i u 3D verziji i da će biti organizovane dve projekcije - publika će 2D verziju moći da pogleda u Centru "Sava", a 3D u "Koloseju".

U čast završetka priče, organizatori su pripremili mnogobrojne aktivnosti >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << kako bi se fanovi Harija, Hermione i Rona oprostili od svojih omiljenih junaka.

Režiju potpisuje Dejvid Jejts, a u već proslavljenoj glumačkoj ekipi su ponovo Dejvid Redklif, Ema Votson, Rupert Grin, Rejf Fajns, Helena Bonam Karter, Geri Oldman, Alen Rikman, Ema Tompson, Tom Felton, i drugi.

Prvi film "Hari Poter i kamen mudrosti", u režiji Krisa Kolumbosa, snimljen je 2001. godine, a sledili su "Hari Poter i dvorana tajni" (2002, Kolumbos), "Hari Poter i zatvorenik iz Askabana" (2004, Alfonso Kuaron), "Hari Poter i vatreni pehar" (2005, Majk Njuel), "Hari Poter i Red feniksa" (2007, Jejts), "Hari Poter i polukrvni princ" (2009, Jejts) i poslednji dvodelni deo "Hari Poter i relikvije smrti 1 i 2".

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.